Ana sayfa Gurme Etkinlikler Vegan Yemek Festivali İngiltere – Vegfest 2016

Vegan Yemek Festivali İngiltere – Vegfest 2016

705
0

İngiltere Vegan Yemek Festivali – Vegfest 2016 | 20-21 Mayıs 2017

Vejeteryanlar için kaçırılmayacak harika bir karnaval! Bristol‘de düzenlenen vegan etkinliği Avrupa‘nın en büyük organizasyonlarından biri..

Vegan Yemek Festivali akşamları canlı DJ sunumları ile eğlenirken gün boyunca dünyanın eşsiz vegan yemeklerini bir arada bulup tatma şansını bulacaksınız.

Bu sağlıklı yemek kültürü hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorsanız bu festivali kaçırmayın. En lezzetli vejeteryan yemeklerini denemek için en doğru yer bu festival..

vegan-vejeteryan-festivali-nerede-nasil-gidilir-bilet-giris-fiyatlari-ucretleri-bristol-ingiltere

Organizasyon cumartesi günü saat 11.00’de start alıp 20.00 gibi, 9 saatlik yoğun bir programdan sonra günü bitirir.

Dünya çapında vegan yemekleri konusunda uzman firmalar tarafından sunulan hazır vegan yemek servisleri, 4 tane vegan lisanslı barGıda firmaları, aksesuarlar, vücut bakım ürünleri, moda ve vejeteryanlara yönelik kurulan enfes stantlar etkinlikte yer alıyor.

dunya-avrupa-vegan-vejeteryan-festivalleri-etkinlikleri-karnavallari-fuarlari-veganfest-vegan-festivali-bristol-ingiltere

Bu muhteşem etkinlikte çocuklarda unutulmamış.. Oyun oynamaları için çocuk parkları, uzmanlar tarafından desteklenen çocuklara yönelik aşçılık dersleri ve sahne performansları düzenleniyor.

Yetişkinler için canlı müzik etkinlikleri, vegan atölyeleri, vegan lezzet performansları ve vegan aktivistler köşesi Vegan Yemek Festivalinde yer alıyor.

İlerleyen saatlerde keyifli zaman geçirebilmeniz için düzenlenen büyük partide DJ eşliğinde çalınan harika parçalarla günün tatlı yorgunluğunu üzerinizden atmış olacaksınız.

vegan-vejeteryan-veganizm-festivali-veganfest-ne-yapilir-neler-var-nasil-ne-zaman-yapilir-hangi-tarihlerde-bristol-ingiltere

Avrupa‘da veganlara yönelik çok fazla etkinlik maalesef yok. Gıda festivalleri arasında vegan bilgileri sunan, yemek tariflerine ulaşabileceğiniz ve enfes vegan lezzetlerini deneyimleyebileceğiniz abartısız en iyi Vegan Yemek Festivali Bristol‘de düzenleniyor.

Veganizm hakkında bilinmesi gereken herşeyi ve daha fazlasını iki gün boyunca Vegfest‘de öğreneceksiniz.

Bilet almak veya daha fazla bilgi edinmek için etkinlik web sitesini ziyaret edebilirsiniz: bristol.vegfest.co.uk

bristol-vegfest-vegan-vejeteryan-festivali-ingiltere

Etiketler: Vegan Yemek Festivali Nerede,Vegan Yemek Festivali İngiltere, Vegan Yemek Festivali Bristol

Gurmex Navigasyonu şimdi ÜCRETSİZ indirin!
Gurmex'i Instagramda takip edin!

DÜŞÜNCELERİNİZİ BİZİMLE PAYLAŞIN, YORUM YAZIN!

Please enter your comment!
Please enter your name here